![]() |
Dostęp zablokowany! Aby w pełni korzystać z serwisu należy się zalogować. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć tutaj. Jeżeli masz już konto, skorzystaj z panelu logowania. |
| Ważne informacje: |
Strona 2 z 2: 12
|
|
Powitania
|
|
| Nightmare |
|
|
Pomywacz ![]() Postów: 3 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 24.01.10 |
Ja rowniez :-) Raczej nie zmieniam czesto lig :P |
Do góry
|
|
| Conath86 |
|
|
Marschall ![]() Postów: 10 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 30.04.10 |
Witam serdecznie, przybywam po długiej przerwie od rF ![]() Wczesniej jezdzilem w lidze F1 gry-online ale F1 specjalnie mnie nie krecilo- mimo to wyscigi z zywymi kierowcami i fajna atmosfera sprawily, ze na dlugo zapadly mi w pamiec emocje zwiazane z takim sciganiem sie ![]() Ostatnie pol roku spedzilem na jezdzeniu w Forza Motorsport 3 - bardzo fajna gra, ale po jakims czasie jej "konsolowosc" zaczyna jednak nudzic, grafika przepiekna ale zaczynalo mi brakowac bardziej symulacyjnego modelu jazdy, mistrzostw z prawdziwego zdarzenia etc. Udalo mi sie jednak opanowac sprawne jezdzenie na padzie (bardzo przyjemne) i jakis miesiac temu zaczalem szukac jakiegos konkretnego sima. GTR2, GTR Evo i podobne gry wydawaly sie calkiem ok ale czegos tu brakowalo. Przypomnialem sobie o rFactor i... wsiaklem na dobre Obecnie duzo jezdze z AI (glownie mod ILMS), dopieszczam gre (mod HDR, tweak`owanie AI) i pora chyba poscigac sie z prawdziwymi kierowcami Do zobaczenia na torze.
Edytowane przez Conath86 dnia 30/04/2010 12:56 |
Do góry
|
|
| NikO |
|
|
Marschall ![]() Postów: 8 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 05.06.10 |
Cześć! Mam na imię Michał mam 16 lat. Z simracingiem mam przygody od 1,5 roku. Grałem trochę na http://simracing.pl/ jednak nie byłem dość cierpliwy aby zdobyć 3000 pkt i jeździć w WTCC więc poszukałem trochę i znalazłem was. Mam nadzieję że rywalizacja z wami będzie zacięta i interesująca. Pozdrawiam wszystkich. |
Do góry
|
|
| Dante |
|
|
Marschall ![]() Postów: 14 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 15.07.10 |
Witam wszystkich sim-racing'owiczów ! Jam jest Mateusz i przybywam tu aby ścigać się z najznakomitszą szlachecką ściganterią . Ale teraz tak bardziej na poważnie - w Rfactora gram od 2 lat , mam już jako-takie doświadczenie i uważam że pora zmienić bezlitosne historyczne F1 na coś bardziej przyziemnego - na przykład WTCC albo nadchodzącą serię GT . Ogólnie cieszę się z faktu iż mogę pośmigać w jednej z lepszych lig Polskiego internetu . |
Do góry
|
|
| Przeskocz do forum: |