![]() |
Dostęp zablokowany! Aby w pełni korzystać z serwisu należy się zalogować. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć tutaj. Jeżeli masz już konto, skorzystaj z panelu logowania. |
| Ważne informacje: |
|
Urodziny
|
|
| Kubica WRC |
|
|
Pistoletowy ![]() Postów: 62 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 30.03.10 |
Zycze wreszcie pierwszego podium
www.nielbawalec95... I love Monte Carlo 18 Kwietnia 3 miejsce - Autodrom Most 30 Maj 3 miejsce - Monza |
Do góry
|
|
| galeo |
|
|
Starter ![]() Postów: 78 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 30.03.10 |
Dzięki dzięki... Pamiętaliście no jestem wzruszony. Kubica Sebo myślę że wpadniecie w Poniedziałek albo wtorek (jeszcze do was zadzwonie). Mam nadzieję że mój pech do 4 miejsca się skończy już 6 razy w wyścigach przez neta byłem czwarty. Kubica Sebo nalewka się chłodzi a woda w basenie grzeje Pozdrawiam jeszcze raz dziękuję. Wągrowiec Racing Team - szef i I Kierowca PISZĘ PO POLSKU TO NIE BOLI!!! Ayrton Senna forever "Ahh! Da quando Senna non corre piu... non e piu domenica!" |
Do góry
|
|
| @driano |
|
|
Administrator ![]() Postów: 910 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 6 Data rejestracji: 04.06.07 |
Także dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego i jak najlepszych wyników na wirtualnym torze. |
Do góry
|
|
| Matipl123 |
|
|
Skrzydłowy ![]() Postów: 304 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 3 Data rejestracji: 26.02.08 |
Ja także jak inni (zsumuj sobie ich życzenia) i żebyś polubił Monaco ![]() |
Do góry
|
|
| Kubica WRC |
|
|
Pistoletowy ![]() Postów: 62 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 30.03.10 |
hahahahaha to świetnie Galeo czekam na telefon od ciebie
www.nielbawalec95... I love Monte Carlo 18 Kwietnia 3 miejsce - Autodrom Most 30 Maj 3 miejsce - Monza |
Do góry
|
|
| galeo |
|
|
Jeszcze raz wielkie DZIĘKUJĘ postaram się powalczyć w przyszłym sezonie.
Wągrowiec Racing Team - szef i I Kierowca PISZĘ PO POLSKU TO NIE BOLI!!! Ayrton Senna forever "Ahh! Da quando Senna non corre piu... non e piu domenica!" |
Do góry
|
|
| Kubica WRC |
|
|
Najlepszego Maciejo i dobrego teamu w wtcc
Do góry
|
|
| SpeedDriver |
|
|
Benzynowy ![]() Postów: 218 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 13.11.09 |
Najlepszego
![]() |
Do góry
|
|
| @driano |
|
|
Administrator ![]() Postów: 910 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 6 Data rejestracji: 04.06.07 |
Także dołączam się do życzeń. Dużej ilości zdobytych punktów w sezonach. |
Do góry
|
|
| dominus1996 |
|
|
Pomocnik benzynowego ![]() Postów: 119 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 1 Data rejestracji: 13.07.09 |
i ode mnie też najlepszego
![]() Uważam Slasha za najbardziej utalentowanego gitarzystę na świecie. |
Do góry
|
|
| Kamilks456 |
|
|
Starter ![]() Postów: 83 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 07.12.09 |
Wszystkiego Najlepszego!
Kierowca Seat Masters Team |
Do góry
|
|
| Adi1993 |
|
|
Lewarowy ![]() Postów: 47 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 14.01.08 |
najlepszego ! ![]() |
Do góry
|
|
| galeo |
|
|
Wszystkiego najlepszego pomyślności w WTCC i sukcesów
Wągrowiec Racing Team - szef i I Kierowca PISZĘ PO POLSKU TO NIE BOLI!!! Ayrton Senna forever "Ahh! Da quando Senna non corre piu... non e piu domenica!" |
Do góry
|
|
| Kubica WRC |
|
|
Najlepszego Speed
Do góry
|
|
| SpeedDriver |
|
|
Benzynowy ![]() Postów: 218 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 13.11.09 |
Dzięki i nawzajem
![]() |
Do góry
|
|
| Roszkos |
|
|
Lewarowy ![]() Postów: 46 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 1 Data rejestracji: 19.03.08 |
Dzisiaj sporo jubilatów mamy Najlepszego Speed ![]() Najlepszego Kubica WRC ![]() |
Do góry
|
|
| stepek |
|
|
Marschall ![]() Postów: 8 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 04.07.10 |
Najlepszego Kubica i Speed ![]() |
Do góry
|
|
| neonadis |
|
|
Pomocnik benzynowego ![]() Postów: 113 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 05.06.07 |
najlepszego vey, kubica i speed ![]() |
Do góry
|
|
| @driano |
|
|
Także dołączam się do życzeń dla dzisiejszych jubilatów. ![]() |
Do góry
|
|
| galeo |
|
|
Wszystkiego najlepszego zwycięstw polepositions i ogólnie sukcesów KubicaWRC i SpeedDriver jeszcze raz najlepszego
Do góry
|
|
| Przeskocz do forum: |