![]() |
Dostęp zablokowany! Aby w pełni korzystać z serwisu należy się zalogować. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć tutaj. Jeżeli masz już konto, skorzystaj z panelu logowania. |
| Ważne informacje: |
|
Cos w przerwie sezonu...?
|
|
| SpeedDriver |
|
|
Benzynowy ![]() Postów: 218 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 13.11.09 |
chyba wjeb wjeb z tego co widze jak niektórzy jeżdżą :P |
Do góry
|
|
| RobinCzWa |
|
|
Lewarowy ![]() Postów: 45 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 01.11.09 |
Jak Clio Cup to też sie pisze - zaj..... mod. |
Do góry
|
|
| Przemek |
|
|
Lewarowy ![]() Postów: 31 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 24.02.10 |
to co bedzie clio cup jako runda towarzyszaca?? |
Do góry
|
|
| Matipl123 |
|
|
Skrzydłowy ![]() Postów: 304 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 3 Data rejestracji: 26.02.08 |
Jeżeli z frekwencją na megane trophy będzie źle to zapewne zastąpi się ją Clio Cup,o ile frekwencja się zwiększy.Tyle że tam będzie tylko sprzęgło i TC Low,tylko dlatego że bardzo gumy praży w tym modzie. |
Do góry
|
|
| adamcio93 |
|
|
Benzynowy ![]() Postów: 222 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 0 Data rejestracji: 16.05.09 |
No i virtualnie bym wreszcie pojeździł Clio W realu już trochę było, więc mam przewagę:P |
Do góry
|
|
| Matipl123 |
|
|
Skrzydłowy ![]() Postów: 304 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 3 Data rejestracji: 26.02.08 |
Jak bardzo chcecie Clio to moge podmienić,ale kalendarz sie nie zmieni oraz zasady. |
Do góry
|
|
| RobinCzWa |
|
|
Lewarowy ![]() Postów: 45 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 01.11.09 |
Jestem za |
Do góry
|
|
| SpeedDriver |
|
|
Benzynowy ![]() Postów: 218 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 13.11.09 |
mi się komputer zjarał potem się okazało że w naprawie w weekendy nie pracują zobaczymy co w poniedziałek |
Do góry
|
|
| Przemek |
|
|
Lewarowy ![]() Postów: 31 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 24.02.10 |
ja tez jestem za clio bo tym co na kalwie latwiej bedzie i zablokwoac seta bo wtedy tylku umiejetnosci sie licza |
Do góry
|
|
| Kamilks456 |
|
|
Starter ![]() Postów: 83 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 07.12.09 |
w clio nie potrzeba żadnych umiejętności w megane zresztą tez przy pomocach
Kierowca Seat Masters Team |
Do góry
|
|
| maciejo195 |
|
|
Pomocnik benzynowego ![]() Postów: 114 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 03.12.09 |
W sumie można zobaczy Clio ale jak juz wybralismy Meganki to czy oplaca sie zmieniac ?
Edytowane przez maciejo195 dnia 03/07/2010 19:10 |
Do góry
|
|
| Matipl123 |
|
|
Nie zamierzam teraz modu zmieniać,umiejętności na FWD? I to takim łatwym? Bez jaj.Przypominam że teraz od 19 do 20 dziś (teraz) i jutro są testy megane. |
Do góry
|
|
| Kamilks456 |
|
|
Starter ![]() Postów: 83 Ostrzeżenia: 1 Pomógł: 1 Data rejestracji: 07.12.09 |
mi się megane podoba, jeździ się fantastycznie i mam bardzo dobre czasy wiec ja jestem na nie
Kierowca Seat Masters Team |
Do góry
|
|
| maciejo195 |
|
|
Pomocnik benzynowego ![]() Postów: 114 Ostrzeżenia: 0 Pomógł: 0 Data rejestracji: 03.12.09 |
pojezdzilem dzisiaj troche i jak dla mnie mod moglby zostac ten co jest czyli meganki ;d fajnie sie jezdiz do tego ten ryk silnika |
Do góry
|
|
| Przeskocz do forum: |